FIREWALL BIOPAINT OY:N TARINA

Perustajilla, Ari Sikiö ja Muhsin Dermici, on pitkä yhteinen historia. He tapasivat 1995 kun Ari toimi autojen maahantuojana ja Muhsin autojen korjaajana. Kun he vuonna 2008 törmäsivät tuotekehitysvaiheessa olevaan palosuojamaaliin, joka oli täysin ekologinen syntyi ajatus Firewall Biopaint Oy:stä.

Aluksi maali oli liian paksua, mutta kun sen koostumusta muutettiin, niin se ei pysynyt enää seinässä. Muhsinilla oli suhteita turkkilaiseen maalitehtaaseen ja niinpä hän lähti Turkkiin työstämään maalin koostumusta sopivaksi. Neljä kuukautta hän työskenteli päivittäin maalitehtaan tuotekehityksen kanssa ja lopulta oikea koostumus löytyi.

Viimeiset vuodet Muhsin on perehtynyt erilaisiin palosuojatuotteisiin ja siihen mitä niiltä vaaditaan. Hän on testauttanut tuotteitamme ja vienyt tuotekehitystä eteenpäin. Tuloksena ensimmäinen CE-hyväksytty tuote: Firewall Biopaint 2. Ari on ollut yhteydessä alan ammattilaisiin ja yhteistyökumppaneihin levittäen sanaa uudesta ekologisesta, myrkyttömästä ja hajuttomasta palosuojamaalista.

”Meidän missiomme on tuoda parhaita ekologisia palosuojatuotteita markkinoille. Muutama vuosi vierähti testauksessa ja tuotekehityksessä, mutta nyt meillä on CE-hyväksynnät Firewall Biopaint 2:lle,” kertoo Muhsin. Ari jatkaa: ”Olemme valmiita aloittamaan myynnin ja yhteistyön teollisuuden ja jälleenmyyjien kanssa. Ensimmäinen CE-hyväksyntä on vasta alkua. Uusia tuotteita on kehitteillä, kaikki ekologisia ja aivan uraauurtavia.”